Vanaf 4 september | Vier woensdagavonden stemexpressie

Vanaf 4 SEPTEMBER| Met stemexpressie krijg je inzicht in je eigen manier van communiceren, in jezelf en de wereld om je heen. Het bevrijden van de stem is een verlangen, een diep verlangen om gehoord te worden en om verbonden te zijn met jouw kern. We communiceren verbaal en non-verbaal door tonaliteit, klank, lichaamshouding, gedachten en gevoelens dat doen we bewust en voor een groot deel onbewust. Is onze communicatie altijd functioneel? Nee, want het komt op een ander vaak toch anders over dan we bedoelen. Vaak zitten blokkades een heldere communicatie in de weg.

Hoe en wat

We gaan vier avonden op ontdekkingsreis, met focus op persoonlijke ontwikkeling in combinatie met stembevrijding. Door mooie oefeningen en liefdevolle begeleiding zal de kracht van je innerlijke stem gaan klinken. Voelen, klinken, luisteren, ervaren, bewegen, passie, vertrouwen, verkennen, begrenzen en bevrijden zijn belangrijke woorden die iedere avond terug zullen komen. Bijzondere oefeningen zullen je hart laten zingen. Je hart kan ook luisteren, zo kom je in contact met je authentieke zelf en zal er veel veranderen! De veiligheid binnen de groep geeft je ruime om op een natuurlijke manier te bewegen zodat ook persoonlijke thema’s worden aangeraakt. Dit proces wordt professioneel begeleid en je krijgt persoonlijke aandacht en nazorg indien nodig. Door de vele werkvormen die we in een kleine groep aanbieden worden verschillende waarden en overtuigingen op een diepere laag doorwerkt.

Doel

Het doel van de tweedaagse is om dat wat je in je draagt te kunnen uiten op een vrije manier. Voor volledige acceptatie van jou alles wat er klinkt. Vastzittende blokkerende energie komt in beweging. Dit is opladen door energie te verplaatsen. Als jij in jezelf de juiste ‘toon’ weet te vinden, nog beter leert luisteren naar jezelf en naar anderen, ontstaat er harmonie, innerlijke rust en de kracht die jij zoekt!

‘Wanneer we onze harten toestaan ons eigen lied te zingen, resoneren we met de universele liefde’. 

Data: 4 september, 11, 18, 25 september

Prijs incl. koffie/thee: €87,95 voor vier avonden | €25,- losse avond | Nazorg: €15,- via Skype

Deelnemers: minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers

Locatie: Westringdijk 51

2913 LL Nieuwerkerk aan den IJssel

Deze unieke locatie is te huur voor bedrijven die zich bezighouden met bewustzijn. Klik hier voor info

 

Route:
Auto: Het huis is centraal gelegen aan een dijk waar langs de dijk vrij geparkeerd mag worden. Makkelijk bereikbaar met de auto vanaf de A4 en de A12

Openbaar Vervoer: Bus 175 rijdt vanaf Rotterdam Alexander richting Waddinxveen. Uitstappen bij halte Rotterdam, Brandingdijk, daarna nog 5 minuten lopen.

van 24 april 2019 19:00 tot 05 juni 2019 22:00
1
Tik op het WhatsApp icoontje om direct je vraag aan mij te stellen!
Powered by
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial