Deprecated: Required parameter $icon follows optional parameter $url in /home/public/sites/www.happy-me.nl/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 494

Deprecated: Required parameter $icon follows optional parameter $url in /home/public/sites/www.happy-me.nl/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 601
Exclusieve individuele begeleiding - Happy Me

Exclusieve individuele begeleiding

Stress vermindert weerstand, je bent vatbaarder voor ziektes. Een gezonde mentale weerbaarheid zorgt voor een beter immuunsysteem en dat betekent dat je dus minder vaak ziek bent en lekkerder in je vel zit. Je moet er wel iets voor doen. In deze hectische maatschappij is het belangrijk dat je je weerstand op pijl houdt. Daarom is het van belang dat je goed voor jezelf kunt zorgen, fysiek en mentaal.

Meerdere malen per maand geef ik intensieve individuele sessies die een dagdeel duren. Je hebt dan alle tijd en ruimte om datgene waar jij mee zit onder de loep te nemen. Vanuit diverse perspectieven doorwerk jij jouw knel en pijnpunten. We werken o.a. met hypno- en gesprekstherapie, voedingsscan, opstellingenwerk en stemexpressie. Indien gewenst kun je zelf een keuze maken welke methodieken ingezet worden. De bedoeling is dat jij je uiteindelijk volledig ontspant en je kunt loslaten in alle veiligheid en vertrouwen.

” Ik werd zo liefdevol ontvangen en begeleid, de angst heeft plaats gemaakt voor vertrouwen” 

Het voordeel van deze intensieve begeleiding is dat je alle tijd en aandacht krijgt om je volledig op te laden. Tijdens ons samenzijn draait alles om jou.  Kun je de rollen die jij speelt parkeren want het gaat om wie jij in de kern echt bent. Door de liefdevolle professionele begeleiding kun jij alle kwetsbaarheden laten zien. Alles mag er zijn, zonder oordeel, zonder moeten.

Geef jezelf een mentale boost en leer liefdevoller met jezelf omgaan!

Dagdeel duurt van 9.30u tot 13.00u incl. koffie thee water en lichte lunch.

Kosten zijn €160,-

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial