16 september | Workshop Adem en Stem voor Managers

Je bent manager van een afdeling of je bent je eigen manager. Je hebt altijd de touwtjes in handen maar nu wil je ook wel eens een andere uitdaging. Graag iets waar je niet snel aan denkt want je bent toe aan nieuwe inzichten en verdieping.

  • Je hebt jezelf inmiddels bewezen. En waar zou je echt nog eens naar willen kijken?
  • Je mond open doen gaat je goed af. Komt er altijd het geluid uit waar jij en anderen blij van worden?
  • Op de zaak heb je het goed voor elkaar. Helaas is de balans werk/privé is niet helemaal zoals je wenst.
  • Je kunt veel, weet veel en doet veel. Ben je ook zo stoer om je eigen blinde vlek te zien?
  • Voor jou geen burn-out…Waar ligt jouw grens?

Doel

Tijdens deze workshop werken we aan transparantie en congruentie. Deze dag gaat in feite om persoonlijk leiderschap vanuit je hart. Je onderzoekt wat jij nodig hebt, waar jouw persoonlijke ontwikkelpunten zitten. En daarbij halen we de onderste steen boven. Die uitdaging heb jij nodig. Op de zaak regel jij alles wel en speel je vaak een rol?! Durf jij om jezelf recht aankijken, zonder masker, kwetsbaar, open en eerlijk zoals je misschien nog nooit gedaan hebt. Omdat er veiligheid is en de juiste sfeer ga jij jezelf bevrijden van dingen die al een tijdje onuitgesproken zijn. Gedachten die hardnekkig in je systeem zitten, vaak zonder dat je het zelf door hebt. Als manager zit je heel veel in je hoofd, je linker brein maakt overuren. Na deze dag voel je hoe het anders kan. En is er ruimte voor nieuwe bewegingen.

Wat gaan we doen:

Na een korte kennismaking starten we de dag met enkele oefeningen om bewuster te worden van de plek die jij inneemt in jouw dagelijkse leven. We werken met lichaam, stem en adem. Iedereen krijgt de uitdaging om te werken met zijn/haar thema. De methodieken die worden gebruikt zijn een combinatie van trauma-, lichaams-, stem-, adem- en opstellingenwerk.

Werkwijze: To the point, niet lullen maar poetsen, respectvol met humor in een veilige setting!

Groep:  max. 10 personen

Kosten: €350,- excl.btw / incl. koffie thee & lunch + een evaluatiegesprek na deze workshop via skype/facetime of in de praktijk van Happy Me.

Aanmelden: via het contactformulier

Datum: maandag 16 september

Tijd: 10.00u – 15.30u

Klik hier voor een impressie van de locatie

Adres: Westringdijk 51, 2913LL, Nieuwerkerk aan den IJssel

 

van 14 juni 2019 10:30 tot 14 juni 2019 15:30
1
Tik op het WhatsApp icoontje om direct je vraag aan mij te stellen!
Powered by
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial