Workshops

Ontdek de kracht van jouw stem

Ken je dat? Tijdens een gesprek of presentatie knijpt je keel ineens dicht. Je wilt veel vertellen maar je blokkeert. Je adem zit hoog en je lichaam verkrampt. Het kan ook zijn, dat je het gevoel hebt dat mensen je niet horen of dat je moeite hebt, om jezelf te laten horen. Misschien wil je graag zingen maar durf je dat niet in het bijzijn van anderen omdat je denkt dat anderen altijd beter zingen dan jij. Als je je stem gebruikt geef je aan de boodschap ook een onderliggend gevoel mee. In de stem kan bijvoorbeeld angst te horen zijn, onzekerheid of vreugde. De expressie geeft aan hoe je je voelt. De stem is een directe weergave van je gemoed; een blauwdruk van de ziel. Op zoek gaan naar je eigen authentieke stem is een spannende en uitdagende reis. De ontdekkingstocht van de ‘helende’ kracht van de stem wordt door deelnemers ervaren als bevrijdend, ontroerend en verbindend. Met ‘stemexpressie’ doen we aan stembevrijding. Het is een prachtig middel voor persoonlijke groei dat ik inzet in een therapeutisch kader en bij scholing van professionele sprekers, zangers en acteurs.

Wanneer: Serie van 4 avonden

Prijs: €80,- voor 4 avonden Tijd: 19.30 t/m 21.30 uur

Locatie: Continental Art Centre Adres: Robert Kochplaats 342, Plaats: 3068 JD Rotterdam

Aanmelden: klik hier

Kijk ook eens op mijn andere website over stemontwikkeling.

Tweedaagse workshop stemexpressie

Het bevrijden van de stem is een verlangen, een diep verlangen, om gehoord te worden en om verbonden te zijn. Communiceren doe we iedere dag verbaal en non-verbaal. Communicatie is meer dan woorden. Ook door tonaliteit, klank, lichaamshouding, gedachten en gevoelens brengen we informatie over. Zonder dat we ons daar bewust van zijn.

Wij gaan er van uit dat iedereen op een volwassen en open wijze met elkaar contact wil maken. Wanneer er persoonlijke thema’s in de weg staan, dan is dat een flinke klus. Is onze communicatie altijd functioneel? Nee, want het komt op een ander vaak toch anders over dan we bedoelen. Met stembevrijding en expressie krijg je inzicht in je eigen manier van communiceren, in jezelf en de wereld om je heen.

Hoe en wat

We gaan op ontdekkingsreis, met focus op de stem, het klankenspectrum en het vinden van de authentieke stem. Het is een intensieve manier om de kracht van je innerlijke stem naar buiten te brengen. Luisteren is ook een belangrijk onderdeel. Door te oefenen en meer met je hart te luisteren verandert er iets! Door de veiligheid binnen de groep is het een natuurlijke beweging dat persoonlijke thema’s worden aangeraakt. Dit proces wordt professioneel begeleid. Door de vele werkvormen die we in een kleine groep aanbieden worden verschillende waarden en overtuigingen op een diepere laag doorwerkt. 

Doel

Het doel van de tweedaagse is om meer zicht te krijgen op jouw wensen en grenzen in je werkende en privéleven. Als jij in jezelf de juiste toon weet te vinden, nog beter leert luisteren naar jezelf en naar anderen, ontstaat er harmonie, innerlijke rust en de kracht die jij zoekt!

Wanneer we onze harten toestaan

ons eigen lied te zingen,

resoneren we met de universele liefde

Praktische informatie

Het traject bestaat uit een schriftelijke of telefonische intake en 2 trainingsdagen.

Aantal deelnemers

De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers en wordt begeleid door Gera Vermaas en Sigrid van Drunen.

Data: 11 en 12 februari en 19/20 oktober 2017

Als je mee wilt doen, meld je dan aan! Heb je wel interesse maar passen de data niet, laat het ons weten. We plannen er nog één in.

De kosten

De kosten van de training inclusief schriftelijke/telefonische intake bedragen zakelijk € 790,00 BTW vrij. Particulier tarief € 390,00 Voor gebruik van de accommodatie, consumpties en lunch brengen wij € 40,00 per dag in rekening.

Klik hier om je aan te melden voor deze tweedaagse workshop.

Voice Body Mind

Door aandacht te geven aan je authentieke stem, doorbreek je oude patronen, angsten en weerstanden er ontstaat vrijheid en zelfvertrouwen. Op een open en eerlijke wijze ga je ‘opnieuw’ ontmoeten en verbinden. Expressieve workshop voor (zang)groepen met vrienden, collegae, op school

Er zijn meer themaworkshops

  • Burnin of burnout
  • Meditatief klinken
  • Vrouwencirkel
  • Lef of leven
  • Effectief communiceren
  • Wees je eigen (ver)leider
  • Vrij zingen voor kinderen
  • Er worden ook incompany-workshops gegeven. Het thema en de inhoud voor een workshop kan speciaal naar behoefte worden samengesteld.

Heeft u interesse in een themaworkshop? Vul dan hieronder uw gegevens in dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial