Workshops

DE KUNST VAN HET LOSLATEN…. Opstellingenwerk op vrijdagavond 14 december van 19.30-21.30u


Nog net voor het einde van 2018 kan jij kennis maken met de kunst van het loslaten…. Wij Sandra (Centrum Sensibel) en Sigrid (Happy Me) voelen dat het nodig is om vóór de start van het nieuwe jaar een avond te organiseren die jou nieuwe inzichten zal geven. Hoe mooi is het om vóór 2019 al meer in verbinding te zijn met wie jij echt bent!

Hoe? Door middel van opstelllingenwerk. Ieder mens maakt deel uit van verschillende systemen. Alle sociale systemen blijken aan een aantal wetmatigheden te moeten voldoen, zoals een juiste ordening, om goed te kunnen functioneren. Als er disbalans is hebben deze een uitwerking op verschillende individuen binnen het systeem. Soms onbewust voelbaar en niet in woorden uit te drukken. Symptomen hiervan kunnen zich uiten zich in de vorm van een depressie of iemands onvermogen om een goede relatie op te bouwen, overdreven verantwoordelijkheidsgevoel, onverklaarbare angsten, zich niet geaccepteerd voelen etc. Dit is vaak een energetische erfenis van ouders en voorouders. Een interventie als familie of organisatie opstelling kan veel helderheid verschaffen om het vastzittende systeem weer in beweging te brengen, nieuwe inzichten te geven en een gezonde balans te creëren.

Je brengt je vraag in
Wat zou jij in 2018 nog willen loslaten? Is het iets waar je misschien al een heel jaar mee rondloopt? Wat past er niet meer bij jou? Wat zit er vast en wat mag er in beweging komen? Gun jij jezelf om echt los te laten en lief te hebben? Breng je vraag in en kijk wat er voor jou in beweging komt. Je wordt deskundig begeleid in een veilige omgeving.

Je doet mee als representant
Ben jij nieuwsgierig en wil je graag een keer meemaken hoe een opstelling gaat? Als representant kan er ook van alles in beweging komen. Tijdens een familieopstelling worden de leden van een familiesysteem gerepresenteerd door personen (representanten) die zich daarvoor beschikbaar stellen. Ben jij eerder representant geweest, dan kan jij voelen dat ook op deze wijze weer beweging komt in jouw eigen proces. We werken deze keer met een kleine groep.  

Begeleider/opsteller:
Sigrid van Drunen – Integratief Psychotherapeut / Life Coach 

Locatie:
Praktijk Happy Me, Donau 151, 2911HB, Nieuwerkerk aan den IJssel 

Kosten:

€12,50

Aanmelden via mail: info@happy-me.nl

 


Tweedaagse workshop stemexpressie 2019

Het bevrijden van de stem is een verlangen, een diep verlangen, om gehoord te worden en om verbonden te zijn. Communiceren doe we iedere dag verbaal en non-verbaal. Communicatie is meer dan woorden. Ook door tonaliteit, klank, lichaamshouding, gedachten en gevoelens brengen we informatie over. Zonder dat we ons daar bewust van zijn.

Wij gaan er van uit dat iedereen op een volwassen en open wijze met elkaar contact wil maken. Wanneer er persoonlijke thema’s in de weg staan, dan is dat een flinke klus. Is onze communicatie altijd functioneel? Nee, want het komt op een ander vaak toch anders over dan we bedoelen. Met stembevrijding en expressie krijg je inzicht in je eigen manier van communiceren, in jezelf en de wereld om je heen.

Hoe en wat

We gaan op ontdekkingsreis, met focus op de stem, het klankenspectrum en het vinden van de authentieke stem. Het is een intensieve manier om de kracht van je innerlijke stem naar buiten te brengen. Luisteren is ook een belangrijk onderdeel. Door te oefenen en meer met je hart te luisteren verandert er iets! Door de veiligheid binnen de groep is het een natuurlijke beweging dat persoonlijke thema’s worden aangeraakt. Dit proces wordt professioneel begeleid. Door de vele werkvormen die we in een kleine groep aanbieden worden verschillende waarden en overtuigingen op een diepere laag doorwerkt. 

Doel

Het doel van de tweedaagse is om meer zicht te krijgen op jouw wensen en grenzen in je werkende en privéleven. Als jij in jezelf de juiste toon weet te vinden, nog beter leert luisteren naar jezelf en naar anderen, ontstaat er harmonie, innerlijke rust en de kracht die jij zoekt!

Wanneer we onze harten toestaan

ons eigen lied te zingen,

resoneren we met de universele liefde

Praktische informatie

volgt

Aantal deelnemers

De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers en wordt begeleid door Sigrid van Drunen.

Voice Body Mind

Door aandacht te geven aan je authentieke stem, doorbreek je oude patronen, angsten en weerstanden er ontstaat vrijheid en zelfvertrouwen. Op een open en eerlijke wijze ga je ‘opnieuw’ ontmoeten en verbinden.

Er wordt regelmatig gevraagd om themaworkshops bij bedrijven en gastlessen bij opleidingen te verzorgen.

  • Burnin of burnout
  • Meditatief klinken
  • Vrouwencirkel
  • Lef of leven
  • Effectief communiceren
  • Wees je eigen (ver)leider
  • Vrij zingen voor kinderen
  • Er worden ook incompany-workshops gegeven. Het thema en de inhoud voor een workshop kan speciaal naar behoefte worden samengesteld.

Heeft u interesse in een themaworkshop? Vul dan hieronder uw gegevens in dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial