Wie ben ik

Mijn naam is Sigrid van Drunen, opgeleid als hypno-psychotherapeut, life coach, professioneel zangeres, NLP master en docent. 

Al op jonge leeftijd was ik op zoek naar de zin van het bestaan. Vanaf mijn tiende las ik boeken over het hiernamaals. Toch heb ik een lange weg afgelegd voordat ik wist wat mijn eigen bestemming was.

Pas na mijn veertigste heb ik mijn bestaan als ‘emotionele zwerver’ kunnen transformeren. De belangrijkste woorden in dat proces zijn ‘dankbaarheid’, ‘zelfliefde’ en ‘loslaten’. Nu ben ik in staat om te genieten van mijn innerlijke rijkdom. Door mijn proces weet ik dat iedereen in staat is om te transformeren. Dan krijg je eindelijk door dat  je veel meer bent dan je nu denkt dat je bent’.

Mensen die bij mij komen zijn op zoek naar wie ze nog meer zijn. Maar het gebeurt ook met regelmaat dat er mensen komen die het niet meer zien zitten. Ze hebben die extra impuls, het heldere inzicht nodig om verder te komen. Ik laat ze (weer) kennis maken met wie ze werkelijk zijn. Zonder beperkende overtuigingen en angsten. Mijn passie is om mensen hun puurheid hun ware zelf te leren omarmen.

Daarbij gebruik ik de kennis en ervaring op gebied van mens en muziek, die ik heb geïntegreerd in mijn leven en werk. Ontmoeten, verbinden en genieten staan daarin centraal en komen als een rode draad terug tijdens de individuele sessies, workshops en evenementen op het gebied van bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Ik daag je op een liefdevolle manier uit om in alle openheid  je ‘zelfhelende’ vermogens te ontdekken en te leren navigeren vanuit jouw kern.

Er is niet één weg is, er zijn meerdere wegen om te komen waar je zou willen zijn.

Learn to forget how you sang…. Real singing is a different kind of breath. A nothing breath. A ripple in the god. A wind. – RAINER MARIA RILKE

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial