Wie ben ik

Mijn naam is Sigrid van Drunen, opgeleid als hypno-psychotherapeut (lid NBVH), life coach, professioneel zangeres, NLP master en docent.

Er is niet één weg is, er zijn meerdere wegen om te komen waar je zou willen zijn.

Al op jonge leeftijd was ik op zoek naar de zin van het bestaan. Vanaf mijn tiende las ik boeken over het hiernamaals. Toch heb ik een lange weg afgelegd voordat ik wist wat mijn eigen bestemming was. Mijn bestaan als emotionele zwerver heb ik kunnen transformeren. De belangrijkste woorden ‘dankbaarheid’, ‘zelfliefde’ en ‘loslaten’ geven mij een gevoel van innerlijke rijkdom. Iedereen is in staat om te transformeren. ‘Je bent altijd veel meer dan je denkt dat je bent’.

Mensen die bij mij komen zijn op zoek naar wat en wie ze nog meer zijn. Jarenlang lijden ze en hebben ze het gevoel niet vanuit eigen kracht verder te kunnen komen. Ik laat ze (weer) kennis maken met wie ze werkelijk zijn. Zonder beperkende overtuigingen en angsten. Mijn passie is om mensen hun puurheid hun ware zelf te leren omarmen. Eén cruciale vraag is soms haal heel verhelderend.

‘waarvoor ben jij op deze wereld gekomen?’

Daarbij gebruik ik de kennis en ervaring op gebied van mens en muziek, die ik heb geïntegreerd in mijn leven en werk. Ontmoeten, verbinden en genieten staan daarin centraal en komen als een rode draad terug tijdens de individuele sessies, workshops en evenementen op het gebied van bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Ik daag je op een liefdevolle manier uit om in alle openheid  je ‘zelfhelende’ vermogens te ontdekken en te leren navigeren vanuit jouw kern.

Kijk ook eens op mijn andere website over stemontwikkeling.

Learn to forget how you sang…. Real singing is a different kind of breath. A nothing breath. A ripple in the god. A wind. – RAINER MARIA RILKE

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial